SAM_1212

Marianne Rensma van MiMeubels

Het eerste wat mensen altijd opvalt is mijn accent.
Ja dat heb ik! Ik heb namelijk vanaf mijn 2e tot mijn 34ste jaar in Zuid-Afrika gewoond. Dat heeft wel degelijk invloed gehad op hoe ik denk en waar ik mijn inspiratie vandaan haal.
Op latere leeftijd heb ik mijn passie voor het maken van meubels ontdekt. Ik had zoveel ideeën en ik heb toen de stap gemaakt om me te laten omscholen. In 2005 is dit toen geresulteerd in het starten van mijn eigen bedrijf.
Nog elke dag werk ik met veel plezier en het verveelt me geen moment! Er komen constant nieuwe ontwikkelingen op de markt, die  zeker een invloed hebben op het maken van meubels.
Je kunt als meubelmaker behoorlijk je grenzen verleggen en fantastische produkten creëren.
Verder ben ik ook bezig met  Binnenhuis-architectuur. Je wordt namelijk door het werk in de meubels geconfronteerd  met vragen over bijvoorbeeld vorm, kleur en textuur.
Mijn interesse hiervoor is al van vroeg af aan geprikkeld.
Ik ben zelf vooral praktisch ingesteld en houd van het gebruik van natuurlijke producten. Maar een beetje bling-bling is nooit verkeerd mits het smaakvol wordt geïntegreerd.
Wij zitten met meerdere zelfstandige ondernemers op een locatie. Ik kan dus altijd bij mijn collega's aankloppen voor advies en zo kunnen wij gebruik maken van elkaars expertise.

Ik werk nauw samen met:

Pieter Rensma Meubelspuiterij

SAM_1546

Pieter is geboren in Ternaard en heeft de nuchtere aanpak van een Fries.
Hij heeft een opleiding afgerond in de scheepsbouw als metaalbewerker. Hij heeft bij Otter en de Roos als scheepsmodelbouwer gewerkt.
Zijn manier van denken komt vooral tot zijn recht in zijn bedrijf; alle onderdelen van de scheepsmodellen moesten met de hand worden gemaakt - het creatief zijn met materiaal en " outside the box" kunnen denken, viel hier in goede aarde.

Hij is gespecialiseerd in het spuiten van meubels, van zijdeglans tot hoogglans en op diverse materialen en met verschillende verfmetodes. . Als Bedrijf is hij al meer dan 10jaar ondernemend, neemt gerust een kijkje naar zijn bedrijf rensma