Ruby Fires

Ruby Fires keramische en waterdamp Haarden kan u ook via ons bestellen.

Indien u een haard willen bestellen kunnen wij tezamen met u, uw eigen unieke meubel ontwerpen en maken. De voordeel hiervan is dat u een opmaat gemaakte meubel in huis haalt wat in uw interieur past en ook rekening houden met diversen apparatuur en opberg mogelijkheden.

Wij kunnen diversen materialen combineren en heeft ook een Meubelspuiter Pieter Rensma die het na keuze kunnen spuiten of dat nou in zijdeglans of hoogglans is. Laat u verrassen!

Wellicht wil uw hout combineren met zijdeglans. 

Heeft u al vernomen van Verometal?

Wij hebben als voorbeeld een meubel gemaakt Audio meubel C582/01

keramische brander 4114ls

De keramische brander van Ruby Fires is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden.

Onze keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

mystic fire mf1620c

Waterdamp Haarden

Vuur is fascinerend, mocht echt vuur niet mogelijk zijn dan biedt onze Mystic Fire waterdamphaard een zeer goed alternatief. Onze Mystic Fires maken gebruik van gewoon kraanwater. De ragfijne waterdamp, in combinatie met licht geeft het effect van een vlam. De Mystic Fires MF16XX series zijn standaard voorzien van een realistiche houtset. Uiteindelijk kunt u hiermee eindeloos variëren. Het houtbed kan vervangen worden door stenen of een RVS plaat U kunt een geluidsmodule toevoegen