DSC05424klein

Pieter Rensma

Pieter Rensma Meubelspuiter

Brons audiomeubel

SAM_3179 - kopie

Koper verouderd audiomeubel

VeroMetal kast

VeroMetal®


VeroMetal® GmbH produceert metaalcoatings die voor 95% uit metaalpoeder bestaan. Vanuit het training- en distributiecentrum in Nederland leveren we onze klanten en afzetpartners wereldwijd.

bullet-point PRODUCT

VeroMetal® is een harde metaalcoating die voor 95% uit metaalpoeder bestaat. Door het metaalpoeder te mengen met een bindmiddel en een reactor ontstaat een koud vloeibaar metaal (composiet metaal). Dit metaal kan worden gegoten of door middel van een eenvoudige spuitmethode op o.a. schuim, kunststof, gips, hout, metaal, fiberglas, glas, kalk, aardewerk, beton, terracotta, karton en zelfs op papier worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal® alle eigenschappen van gietmetaal, zowel van uiterlijk als wat betreft de glans en de warmtegeleiding.

bullet-point METAALSOORTEN

VeroMetal® is in verschillende metaalsoorten verkrijgbaar: Messing, brons, brons oud, brons wit, koper, aluminium, ijzer, zink, tin, roestvrij staal, nikkel-zilver, goud, Gunsmoke, Reflex S01 en medisch 01 koper.

bullet-point DE KRACHT VAN VEROMETAL®

Dankzij de combinatie van metaaldeeltjes met een binder is het resultaat sterker dan de som van de bestanddelen. Er ontstaat een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag, waarbij het originele ontwerp en alle details van het gecoate object behouden blijven. VeroMetal® is echt metaal en zodoende zeer duurzaam. Het breekt niet en bladdert niet af, blijft goed vast zitten en is geschikt voor zowel gebruik buiten als voor toepassingen binnen.